eshopmed link
   
 
Ειδήσεις

  • Νέα
  • Εκδηλώσεις
 

> 27/12/2011

Θεραπεία Αναστροφής - Inversion Therapy

Νέα προϊόντα για εφαρμογή της θεραπείας Αναστροφής σε ασθενείς με προβλήματα σπονδυλικής στήλης και δισκοπάθειες. Η θεραπεία Αναστροφής είναι μια δοκιμασμένη και αποτελεσματική θεραπεία που εφαρμόζεται εδώ και χρόνια στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα τα θεραπευτικά κέντρα είναι συχνό φαινόμενο να μην γνωρίζουν τη μέθοδο και τα ευεργετικά αποτελέσματά της, κάτι που ελπίζουμε να το αλλάξουμε!

Περισσότερες πληροφορίες

Βιβλιογραφία

 

> 15/11/2011

Νέες εγκαταστάσεις συστημάτων Κρουστικών Κυμάτων και Συστημάτων Αποσυμπίεσης το τελευταίο 3-μηνο του 2011. Ιδιαίτερη σημασία στη διαδικασία εκπαίδευσης νέων χρηστών στα παραπάνω συστήματα έχει η δυνατότητα διασύνδεσης με εξειδικευμένα κέντρα αναφοράς που έχει δημιουργήσει η εταιρία μας σε όλη την Ελλάδα. Ο νέος χρήστης μπορεί να αναζητήσει πληροφορίες και συμβουλές για κλινικές εφαρμογές και θεραπευτικά θέματα από συνεργάτες μας που εφαρμόζουν με μεγάλη επιτυχία τις θεραπευτικές μεθόδους.

 

> 21/10/2011

Το τεχνικό τμήμα της ΣΤ.ΤΣΙΜΠΟΣ ΕΠΕ διατηρώντας ένα υψηλότατο επίπεδο δυναμικού, εκπαίδευσης, οργάνωσης και υποδομής διακρίνεται ανάμεσα στο δίκτυο συνεργατών μας, αναλαμβάνοντας συμβόλαια συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης για την περιοχή της Νότιο Ανατολικής Ευρώπης.

 

> 13/10/2011

"Μπορεί η θεραπεία αποσυμπίεσης σπονδυλικής στήλης να βοηθήσεις ασθενείς με σκολίωση;"

Στο ερώτημα αυτό καλείται να απαντήσει πολύ συχνά ο Dr.Bryan Hawley, επιστημονικός συνεργάτης της Pivotal Health Solutions, κατά τη διάρκεια ομιλιών του σε συνέδρια και σεμινάρια. Τα πρώτα δείγματα των κλινκών του μελετών είναι ενθαρρυντικά ιδίως με εκμεταλλευόμενος τις μοναδικές δυνατότητες 3-διαστατης κινητοποίησης του συστήματος αποσυμπίεσης DOC.

"Συχνά στα σεμινάριά μου ή σε άλλες επιστημονικές εκδηλώσεις ερωτούμαι κατά πόσο μπορεί η θεραπεία αποσυμπίεσης να βοηθήσει ασθενείς με σκολίωση. Η απάντησή μου είναι πάντοτε ένα διπλωματικό "ναι", "όχι", "ίσως" που συχνά αφήνει το γιατρό σε σύγχυση μέχρι να δοθούν περαιτέρω εξηγήσεις...."

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ και στην καρτέλα "Θεραπεία Σκολίωσης".

 


> 28-29/05/2011

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η επιστημονική εκδήλωση που διοργάνωσε η εταιρία μας πάνω στη θεραπεία Κρουστικών Κυμάτων, το Σάββατο και την Κυριακή 29 Μαϊου 2011 στην αίθουσα Αριστοτέλης του ξενοδοχείου Μακεδονία Παλάς, στη Θεσσαλονίκη. Οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 50 από όλα τα μέρη της Ελλάδας και την Κύπρο, επιβεβαιώνοντας το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τη θεραπεία Κρουστικών Κυμάτων και τα συστήματα θεραπείας της Richard Wolf καθώς για το νέο σύστημα αποσυμπίεσης σπονδυλικής στήλης DOC.

Τα εγκωμιαστικά σχόλια των συμμετεχόντων για την οργάνωση, το επιστημονικό πρόγραμμα και το ενδιαφέρον πρακτικό μέρος της εκδήλωσης αποτέλεσαν την καλύτερη επιβράβευση για όλους εμάς που συμβάλαμε στην οργάνωσή του. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να απευθύνουμε στον γιατρό Dr.Muller-Ehrenberg που μοιράστηκε τις γνώσεις του και ανέπτυξε ιδιαίτερα τα ευεργετικά αποτελέσματα στη Θεραπεία Συνδρόμου Μυοπεριτονικού Πόνου (trigger points).

 


> 30/11/2010

Για μια ακόμη χρονιά η εταιρία μας λαμβάνει μέρος στο Ετήσιο Συνέδριο του Πανελληνίου Συλλόγγου Φυσικοθεραπευτών. Μια ακόμη επιτυχημένη παρουσία. Πολλοί φίλοι και συνεργάτες πέρασαν από το περίπτερό μας και ενημερώθηκαν για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Διεξήχθη στο Υπουργείο Υγείας στο Μαρούσι (MPC) με θέμα ''Κλινική και Φυσικοθεραπευτική Προσέγγιση του Νευροχειρουργικού και Ορθοπαιδικού Ασθενή - Σύγχρονες Αντιλήψεις'' από 26 έως 28 Νοεμβρίου 2010.

> 03/06/2010

Επιτυχής συμμετοχή στο 12ο Μεσογειακό Συνέδριο για την Ιατρική Πληροφορική και Βιοϊατρική Τεχνολογία - MEDICON 2010 υπό την αιγίδα της IFMBE - International Federation for Medical and Biological Engineering.  Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Πόρτο Καρράς, Χαλκιδικής. Το όμορφο περιβάλλον και οι ενδιαφέρουσες ερευνητικές εξελίξεις μας ανέβασαν τη διάθεση.

Παράλληλη με το MEDICON 2010, διεξήχθει και το 7ο Ευρωπαϊκό Συμπόσιο Βιοϊατρικής Τεχνολογίας (7th ESBME).

Η εταιρία μας παρουσίασε τα προϊόντα του οίκου Biopac που αποτελεί τον πρωτοπόρο παγκοσμίως στα ψηφιακά συστήματα συλλογής και επεξεργασίας βιολογικών σημάτων, με λύσεις τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιούνται από αναγνωρισμένα ερευνητικά εργαστήρια και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.


> 26/03/2010

Οργάνωση Εφαρμοσμένου Εργαστηρίου με θέμα ''Extracorporeal Shock Wave Therapy - Θεραπεία με Κρουστικά Κύματα: τεχνικές, θεραπευτικές εφαρμογές και πρακτική άσκηση'', στα πλαίσια του 10ου Διεθνούς και 8ου Ελλαδο-Κυπριακού Συνεδρίου Αθλητιατρικής Εταιρίας Ελλάδος. Η εταιρία μας έδωσε επίσης το παρόν με εμπορική περίτπερο κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Στο εφαρμοσμένο εργαστήριο που διοργανώθηκε οι συμμετέχοντες πήραν πληροφορίες για τη νέα μέθοδο θεραπείας με κρουστικά κύματα και τα εξαιρετικά θεραπευτικά της αποτελέσματα. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου παρουσιάστηκαν κλινικά αποτελέσματα και θεραπευτικές εμπειρίες από χρήστες των συστημάτων κρουστικών κυμάτων της Wolf που εφαρμόζουν με επιτυχία τη νέα μέθοδο και τους οποίους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ για τη συμμετοχή τους.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Χώρο Τεχνών Βέροιας από τις 19 έως 21 Μαρτίου 2010.


> 20/1/2010

Συμμετοχή στο 11ο Πανελλήνιο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης με περίτπερο στην εμπορική έκθεση. Η εταιρία μας για 3η συνεχή χρονιά δίνει το παρών, παρουσιάζοντας τη σειρά προϊόνων της με καινοτόμα συστήματα θεραπείας όπως το Deep Oscillation Evident, Piezowave, Wellwave, Προϊόντα Βελονισμού και άλλα.

Το συνέδριο με τίτλο ''Από τη βλάβη στην κοινωνική ένταξη - Ξετυλίγοντας το μίτο της Αριάδνης'' έλαβε χώρα 15 και 16 Ιανουαρίου 2010, στις όμορφες εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Astir Palace στη Βουλιαγμένη.